About Fair Tee

Hos Fair Tee ønsker vi det skal være nemt at vælge tøj og sportstøj som er mere miljøvenligt. Vi ønsker udelukkende at sælge produkter, som du med god samvittighed kan købe, netop fordi der i produktionen er tænkt på miljøpåvirkningen og forureningen er holdt på et minimum.

Det behøver ikke at være svært at leve bare en lille smule mere miljøvenligt, vi ønsker dog at gøre det bare lidt lettere, ved at samle tøj af økologisk bomuld og sportstøj som er består af genanvendt materiale i én samlet webshop.

Flere og flere brands har heldigvis fået øjnene op for, at vi bliver nødt til at producere tøj som er mere skånsomt for miljøet og påvirker opgivelserne så lidt som muligt. Hos Fair Tee har vi samlet en række brands, både internationale og danske, som har indset, at vi kun har en jordklode og vi derfor skal passe på den.

Vores miljørigtige sortiment

Vi udvælger kun brands og produkter, hvor producenten kan dokumentere, at der er tale om økologisk bomuld eller at produktet er fremstillet af genanvendt materiale. Vi ønsker at vores produkter sætter et så lille aftryk, når det bliver produceret.

Kritikere vil sige, at du slet ikke behøver at købe nyt tøj og at genbrug er vejen frem og det vil vi på mange måder give ret i. Nogle er dog ikke klar til tanken om genbrugt tøj, men heldigvis findes der tøj, hvor stoffet enten er økologisk eller sportstøjet består at gamle plastikflasker eller polyester tøj, som er lavet til nyt sportstøj.

Hos os finder du det sidstnævnte og vi ønsker at byde dig velkommen til vores lille miljøvenlige shop og vi håber, at du finder det rette tøj eller sportstøj.

Emballage med omtanke for miljøet

Vi kan ikke undgå at skulle sende pakker hverdag, men vi ønsker stadig så vidt muligt at gøre det så skånsomt og miljøvenligt som vi kan. Vi genbruger papkasser, emballage og pakkefyld vi får ved vareleveringer. Derudover har vi udvalgt emballage af genanvendte materialer.

For os handler det hele tiden om at finde den bedste balance mellem at bruge bæredygtigt emballage også sikre, at dit tøj og sportstøj kommer frem til dig uden skrammer. Heldigvis er miljøvenligt emballage lige så holdbart som de ikke miljøvenlige alternativer.

I dag er alle vores e-handelsposer produceret med 80% genbrugsplast og efter brug er materialerne 100% genanvendelige.  Alle vores nye papkasser er altid produceret af genbrugspap.   

Hos Fair Tee arbejder vi hele tiden på at finde nye miljøvenlige alternativer.

Your basket

close