Handelsbetingelser

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Fair Tee en del af Sportyfied ApS
Solmarksvej 2
2605 Brøndby
Denmark
CVR: 34461120
Mail: Service@fairtee.dk
Tlf: 70707388

BETALING

Ved ordreafgivelsen reserveres ordrebeløbet på kundens konto. Fair Tee trækker først pengene når de sidste varer i ordren er afsendt fra vores lager.
Fair Tee giver mulighed for betaling med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard og Visa elektron.
Derudover giver Fair Tee mulighed for betaling med MobilePay. Hos Fair Tee tager vi ikke kortgebyrer.
Fair Tee tager imod betalinger i flere forskellige valutaer, som er afhængig af, hvilken sprogversion af Fairtee.dk man tilgår.
Den danske side er i danske kroner (KR). Den Amerikanske side er i Amerikanske Dollar ($). Alle resterende sprogversioner er i Euro (€).
Alle priser inden for EU er inkl. Moms.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1. Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
  2. Ind til pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder

Udløbsperioder:
MasterCard: 30 dage
Visa/Visa Elektron: 30 dage

BETALINGSSIKKERHED

For at sikre den bedste sikkerhed ved betaling på fairtee.dk krypteres alle kreditkortoplysninger ved betaling. Fair Tee lagrer ikke dine kreditkortoplysninger.

LEVERING

Leveringstiden for det enkelte produkt står angivet i forbindelse med produktvisningen på Fairtee.dk. 

Ekspeditionstiden kan variere, men normalt afsendes ordren fra Fair Tee indenfor 1 - 8 hverdage fra ordreafgivelse. Hvis der er tale om bestillingsvare, skal forventes en længere ekspeditionstid. 

Den normale leveringstid er 1 - 2 dage efter afsendelse fra fairtee.dk. Bestilles flere produkter i samme ordre skal man påregne den længste leveringstid for de bestilte produkter da produkterne, som udgangspunkt, vil blive sendt samlet.
Såfremt et produkt skal påføres tryk og/eller broderi skal forventes yderligere 1 - 3 dages ekspeditionstid. 
Fair Tee leverer med GLS og Post Nord og vi leverer til hele Danmark. 

Du kan som udgangspunkt vælge imellem følgende leveringsmetoder i Danmark. 
GLS Privat pakkeshop. (39 kr.)
GLS Privat hjemmelevering. (85 kr.)
GLS Erhverv, hvis du har en erhvervsadresse. (39 kr.)
PostNord Privat pakkeshop. (49 kr.)
PostNord Privat hjemmelevering. (99 kr.)
Afhentning hos Sportyfied (Man-Tor 8-16, Fre 8-15) (Gratis)

Vi tilbyder gratis levering i Danmark til en GLS pakkeboks eller GLS Erhverv ved køb over 499 kr. 
Ved valg af pakkeshop kan der opstå pladsproblemer hos din valgte pakkeshop. Derfor kan der opstå situationer, hvor din pakke bliver leveret til en pakkeshop i umiddelbar nærhed af den oprindeligt valgte pakkeshop.
Fair Tee leverer som udgangspunkt til hele verden og din leverandør er afhængig af dit valgte land og leveringsadresse.

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 
Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til service@fairtee.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi vil anbefale at du ikke benytter DAO, da de ikke afleverer pakker til erhverv, brug derfor gerne GLS eller PostNord. 
Du har mulighed for at købe en returlabel direkte af os, hvis du sender fra Danmark. 
En label koster hos os 49 kr. og vi benytter GLS til retur i Danmark. Hvis du ønsker at bestille en returlabel, så skriv til os på service@fairtee.dk 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Hvis ikke du henter din pakke og den bliver sendt retur til os og du fortryder dit køb, så vil du blive opkrævet 39 kr. fra det beløb der refunderes som er de reelle fragtomkostninger som vi bliver pålagt af fragtfirmaet. Ønsker du pakken fremsendt igen, så skal du også betale for disse eventuelle fragtomkostninger.
Du er selv som køber ansvarlig for at afholde evt. fragtomkostninger for varer, der returneres. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger i forbindelse med købet (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Vi tilbagebetaler kun leveringsomkostninger, når det er hele ordren som returneres. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 
Købesummen returneres til din konto senest 14 hverdage fra vi har modtaget besked om fortrydelsen.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Når produktet returneres til Fair Tee, bedes du, såfremt det er muligt, vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen for at sikre den hurtigste ekspedition.

Ved fortrydelse skal varerne sendes til:

Fair Tee
Co/Sportyfied ApS
Solmarksvej 2
2605 Brøndby
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

FORTRYDELSESRET FOR INDIVIDUALISEREDE PRODUKTER

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Herunder produkter der bestilles til at blive påført med kundens eget tryk og/eller broderi kan ikke byttes eller returneres.

OMBYTNING

Du kan ombytte din vare indenfor 30 dage fra den dato varen er modtaget.
Leveringstid for ombytningen er afhængig af tilgængeligheden af det nye produkt. Såfremt Fair Tee har den nye vare på lager, vil ovenstående leveringsbetingelser være gældende ved ombytning af varer. Køber skal selv afholde evt. fragtomkostninger for returnering af varen. Fair Tee dækker fragtomkostninger for den nye vare.

Individualiserede produkter, der er påført tryk og/eller broderi af Fair Tee kan ikke ombyttes. Når produktet returneres til Fair Tee, bedes du, såfremt det er muligt, vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen for at sikre den hurtigste ekspedition.

Ved ombytning skal varerne sendes til:
Fair Tee
Co/Sportyfied ApS
Solmarksvej 2
2605 Brøndby

RETTIGHEDER OG TILLADELSER FOR BRUG AF LOGO’ER

I forbindelse med individulisering af produkter, er det muligt at uploade og personliggøre produkter og varer på Fairtee.dk. Hos Fair Tee kan vi ikke være kontrollanter i forhold til rettigheder og tilladelser til brug af, Klublogoer, Firmalogoer m.v. 

Hos Fair Tee forventer vi derfor, at du har indhentet de rette tilladelser og rettigheder til at anvende og få påtrykt det valgte Klublogo, Firmalogo m.v på dit produkt.

Fair Tee kan ikke gøres ansvarlig for brugen af de uploadede logo’er. Ansvaret ligger hos den eller de personer, som har uploadet logoet og lagt ordren.

PERSONDATA

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Fair Tee, som er en del af Sportyfied ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en
tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på Fairtee.dk er Sportyfied ApS
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: service@fairtee.dk. For yderligere information se vores persondatapolitik.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Fair Tee, som er en del af Sportyfied ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på Fairtee.dk er Sportyfied ApS
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: service@fairtee.dk. For yderligere information se vores persondatapolitik.

BRUG AF COOKIES

Fairtee.dk anvender cookies til at optimere brug og funktionalitet for websitet og dets brugere. Du skal have indstillet din browser til at acceptere brug af cookies for at kunne benytte fairtee.dk optimalt. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Se vores persondatapolitik for yderligere information om vores anvendelse af cookies.

REKLAMATIONSRET

Ved køb hos Fair Tee har du som forbruger 24 måneders reklamationsret, der er lovpligtig i henhold til købeloven. Såfremt du vælger at reklamere over en vare og reklamationen er berettiget, kan du få varen repareret, ombyttet, pengene returneret eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete reklamation. Det er et krav at manglen ved produktet ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd ved produktet. 
En reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter manglen ved produktet er opdaget. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du bedes stoppe med benytte produktet når manglen er opdaget, ellers er det ikke muligt at vurdere om reklamationen korrekt.  Fortsat brug af defekt produkt kan få betydning for din reklamation. 
Ved reklamationssager, bedes du tage kontakt til Fair Tee på service@fairtee.dk eller ringe på 70707388, så sikrer du, at vi kan hjælpe dig på bedst mulige måde. 
I forbindelse med berettiget reklamation (som vi kan afgøre ud fra billeder/videoer) vil du modtage en returlabel fra Fair Tee, så du kan sende varen retur uden fragtomkostninger. Hvis vi ikke kan afgøre det ud fra billeder/videoer, skal du sende varen retur på din regning og hvis reklamationen er berettiget, får du dine (rimelige) fragtomkostninger refunderet.

Du har mulighed for at købe en returlabel direkte af os, som du kan printe og påfører pakken.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Vi vil anbefale at du ikke benytter DAO, da de ikke afleverer pakker til erhvervsadresser, brug derfor gerne GLS eller PostNord. 
Når produktet returneres til Fair Tee, bedes du, såfremt det er muligt, vedlægge en kopi af ordrebekræftelsenbfor at sikre den hurtigste ekspedition.

Ved reklamation skal varerne sendes til:
Fair Tee
Co/Sportyfied ApS
Solmarksvej 2
2605 Brøndby
Mrk: Reklamation

ANDET

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte os via vores kundeservice på +45 70707388 eller på mail: service@fairtee.dk

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Service@fairtee.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Via Klageportalen for Nævnens Hus  

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Fair Tee
Co/Sportyfied ApS
Solmarksvej 2
2605 Brøndby
E-mail: service@fairtee.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:_________________________________________________________________

Bestilt den: ___________________                                              Modtaget den: ___________________

Forbrugerens navn:_________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ______________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23.05.2023

Indkøbskurv

luk