Certification

Hos Fair Tee mener vi det alvorligt, når vi siger, at vi går op i at sælge tøj til mænd, kvinder og børn, som vitterligt kan kaldes økologisk og med omtanke for miljøet.
Det er nemt at sige, at man er “grøn” og kæmper for miljø og klima, fordi man engang har plantet et træ ved firmaets parkeringsplads eller nogle af ens medarbejdere cykler til arbejde. Men hvis det skal batte på et større plan, så skal man sikre sig, at hver en del af produktionskæden er tilvejebragt med miljømæssig omtanke.


 

 

Når et stykke tøj har GOTS-certificeringen, kan du være sikker på, at det er lavet med økologisk bomuld under de strengeste miljø- og sundhedsmæssige krav.

At være en miljøbevidst forbruger er ikke nemt. Men med EU-blomsten får du et miljømæssigt kvalitetsstempel, der beviser, at dit tøj er produceret med det formål at mindske miljøbelastningen.

Det kan være svært at afgøre, hvornår et produkt er økologisk nok til, at man ved et køb ligger i den rette miljømæssige kørebane. Men hvis produktet besidder OCS-certifikatet, er du i bæredygtig pole position.

Når vores leverandører kan bryste sig af et Amfori-certifikat, så beviser de, at de har et fair arbejdsmiljø. Det betyder, at man modvirker diskrimination, dårlige arbejdsforhold og børnearbejde m.m.

OEKO-TEX-certificeringen viser, at tøjproducenten ikke har gjort brug af skadelige stoffer, som kan have en negativ sundhedsmæssig effekt på forbrugeren og miljøet. Samtlige faser af produktionen finkæmmes for brug af usunde kemikalier.

Fair Tee går op i fairtrade, og begrebet ringer sikkert nogle klokker hos dig, men hvad dækker det over? Fairtrade-certificeringen viser, at en producent gør en masse for at sikre bæredygtige arbejds- og miljømæssige forhold.

 

Il tuo carrello

chiudi